Δροσισμός Δαπέδου

Στην εταιρεία HYDROGAS – ΚΟΥΖΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, στο Γαλάτσι, όταν αναφερόμαστε στην έννοια του δροσισμού, εννοούμε ότι μετατρέπουμε το δάπεδο κάθε χώρου σε μια τεράστια ψυχρή επιφάνεια.

Ο δροσισμός δαπέδου αποτελεί ένα λειτουργικό σύστημα που προσφέρει άνεση απορροφώντας ομοιόμορφα τη θερμότητα από όλες τις κατευθύνσεις.

Διατίθενται σε μία μεγάλη σειρά (Δαπέδου, Τοίχου, Οροφής, Επικαλυμμένα) καλύπτοντας το σύνολο των εφαρμογών και απαιτήσεων και εγκαταστάσεις κτιρίων, γραφείων και οικιακών εφαρμογών.

Πηγή Ενέργειας η αντλία θερμότητας αέρος-νερού, που το καλοκαίρι απορροφά τη θερμότητα της κατοικίας, μέσω του ενδοδαπέδιου κυκλώματος και την αποβάλλει στο περιβάλλον.

Το χειμώνα η διαδικασία αντιστρέφεται, προσάγοντας ζεστό νερό στους σωλήνες της ενδοδαπέδιας, με τη χρήση της ενέργειας που υπάρχει στο περιβάλλον.

Η θερμοκρασία νερού προσαγωγής στο ενδοδαπέδιο σύστημα δροσισμού είναι 14-18 ºC, ενώ η θερμοκρασία δαπέδου κυμαίνεται στους 20-22 ºC, έχοντας εξασφαλίσει στον εσωτερικό χώρο χαμηλότερη θερμοκρασία 5-7 ºC.

Επικοινωνήστε μαζί μας και πάρτε προσφορά.

Δροσισμός Δαπέδου

Πλεονεκτήματα

Δροσισμός Δαπέδου

Άνεση και υγιεινό περιβάλλον, χωρίς θόρυβο και ρεύματα αέρα με ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας στο χώρο, δίνοντας την αίσθηση «σπηλιάς». 

Μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, εκμετάλλευση μεγάλης ψυκτικής επιφάνειας, υψηλότερες θερμοκρασίες νερού προσαγωγής, μείωση απωλειών από το δάπεδο. 

Απόλυτη ελευθερία στη διαμόρφωση των χώρων, δεν υπάρχουν καμιάς μορφής εμπόδια στο χώρο μας. 

Καθαροί χώροι, χωρίς αντιαισθητικούς ή περιττούς όγκους, χωρίς μαυρίσματα στους τοίχους. 

Οικονομία, χρησιμοποιώντας το υπάρχον δίκτυο σωληνώσεων της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, πετυχαίνουμε οικονομικότερη λειτουργία με τη χρήση αντλίας θερμότητας αντί για το κοινό λέβητα. 

Μπορεί να γίνει κάθε είδους εγκατάσταση ενδοδαπέδιας για δροσισμό με τη συνεργασία των εταιρειών Uponor και REHAU.

Έργα μας

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.