Εγκατάσταση & Μελέτη Φυσικού Αερίου

Για την σύνδεση οποιασδήποτε εγκατάστασης με το δημόσιο δίκτυο φυσικού αερίου είτε πρόκειται για εγκαταστάσεις κεντρικής ή ατομικής θέρμανσης είτε πρόκειται για εγκαταστάσεις σε επαγγελματικούς χώρους ή βιομηχανίες απαιτείται υποχρεωτικά να συνταχθεί ειδική μηχανολογική μελέτη φυσικού αερίου και να υποβληθεί για έγκριση στην αρμόδια εταιρεία η οποία διαχειρίζεται το δημόσιο δίκτυο φυσικού αερίου.

Η εταιρεία μας Hydrogas – Κουζέλης Ιωάννης στο Γαλάτσι, αναλαμβάνει μελέτες εγκαταστάσεων φυσικού αερίου για κάθε τύπου εγκατάσταση φυσικού αερίου και ειδικότερα :

Μελέτη φυσικού αερίου για την σύνδεση με το δημόσιο δίκτυο φυσικού αερίου συστήματος κεντρικής θέρμανσης πολυκατοικίας, διπλοκατοικίας, μονοκατοικίας, κτηρίου γραφείων, ξενοδοχείου, σχολείου, δημόσιου κτηρίου κ.λ.π.).

Μελέτη φυσικού αερίου για για την σύνδεση με το δημόσιο δίκτυο φυσικού αερίου συστήματος ατομικής αυτόνομης θέρμανσης, κουζίνας και θερμόσιφωνα αερίου σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Μελέτη φυσικού αερίου για την σύνδεση με το δημόσιο δίκτυο φυσικού αερίου συστήματος ατομικής αυτόνομης θέρμανσης, συσκευών επαγγελματικής κουζίνας και μπόιλερ παραγωγής ζεστού νερού σε καταστήματα τροφίμων και μαζικής εστίασης.

Εγκατάσταση & Μελέτη Φυσικού Αερίου

Μελέτες Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων

Η εταιρεία μας Hydrogas – Κουζέλης Ιωάννης στο Γαλάτσι, διαθέτει εξειδίκευση στην εκπόνηση Μελετών Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου για την σύνδεση με το δημόσιο δίκτυο φυσικού αερίου μηχανολογικού εξοπλισμού βιομηχανίας ή βιοτεχνίας (λέβητες παραγωγής ζεστού νερού, ατμολέβητες, ατμογεννήτριες, κλίβανοι, στεγνωτήρια, πλυντήρια, βραστήρες, φούρνοι, ξηραντήρια, αερόθερμα, παστεριωτές, μονάδες συμπαραγωγής θέρμανσης ηλεκτρισμού κ.λ.π.).

Εκτός από την μελέτη της εκάστοτε εγκατάστασης φυσικού αερίου αναλαμβάνουμε και την πλήρη διεκπεραίωση του φακέλου της μελέτης στην Εταιρεία Φυσικού Αερίου καθώς και την επίβλεψη της κατασκευής σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά!

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.